2022-10-04 06:00прессъобщение

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ: ЕДНА ИКОНА Е ПРЕРОДЕНА

На 17 октомври, за 89-ото издание на Автомобилен салон Париж, Renault ще представи нов демонстрационен автомобил, който е модерен почит на емблематичното Renault 4.

Тридесет години след края на производството, Renault ще се възползва от възможността да разкрие своята нова версия на световноизвестното и -признато Renault 4 на Автомобилен салон Париж 2022.

Екипът от дизайнери, работещи под ръководството на Жил Видал, вицепрезидент Renault Design, придава модерен привкус на емблематичния модел, оставил своя отпечатък върху 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Демонстрационният автомобил ще отекне и сред по-младите поколения, които празнуват 25-ата годишнина от хуманитарното рали 4L Trophy.

Гледайте пресконференцията на Renault, водена от Лука де Мео, главен изпълнителен директор Renault Group и Renault, на 17 октомври от 10:00 ч. на https://events.renault.com/en/.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание