2023-07-17 14:00прессъобщение

НОВОТО CLIO: АТРАКТИВНА, КОНКУРЕНТНА И АДАПТИРАНА ЗА РАЗЛИЧНИ НУЖДИ ГАМА

clio-new

  • Атрактивна и конкурентна гама, стартираща на цена от 31 990 лв.
  • Избор от пет задвижващи агрегата, сред които икономичните E-Tech full hybrid 145 и двугоривния (LPG и бензин) TCe 100.
  • Три нива на оборудване, сред които Esprit Alpine.
  • Повече информация за модела след лансирането му през септември.

Референция в сегмента от 5 поколения, най-популярен френски автомобил за всички времена с над 16 милиона продажби от 1990 г., Clio се преоткрива непрекъснато. Новото Clio е по-атрактивно, за да отговори на нуждите и очакванията на клиентите.

Семпла и добре оборудвана гама

Гамата на новото Clio е семпла с три добре оборудвани нива - Evolution, Techno и Esprit Alpine. Изборът на двигатели е най-изчерпателният в сегмента, за да може всеки клиент да открие подходяща за своите потребности конфигурация: пълен хибрид, двугоривен (бензин и LPG), бензин или дизел. Едно от предимствата на новото Clio е неговият E-Tech Full Hybrid 145 к.с. двигател, комбиниращ удоволствие от шофирането, представяне и икономичност (4,2 л/ 100 км и 95 г CO2 / км, според WLTP).

Търговската политика на Renault, базирана на контролирана диферсификация и по-ниски разходи за производство и дистрибуция, позволява на марката да лансира новото Clio да на конкурентни цени, включително разходите за обслужване.

Новото Clio ще бъде лансирано в България през септември 2023 г.


теми: CLIO

за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева