2022-08-23 12:00прессъобщение

HIPPIE CAVIAR MOTEL, ДОМ, ДИВ ДОМ

  • Renault отваря нова глава от визията си за бягство от всичко с Hippie Caviar Motel
  • Този демонстрационен автомобил, построен върху новото Renault Kangoo E-Tech Electric, е мобилен подслон за авантюристи и любители на спорта, които обичат широките открити пространства
  • Автомобилът е изцяло електрически, проектиран с рециклирани материали, слива се безпроблемно с природата и ще бъде представен на IAA Transportation в Хановер на 19 септември

Миналата година Renault представи базирания на Trafic демонстрационен автомобил Hippie Caviar Hotel, за да отговори на нарастващия копнеж за пътуване и възможности за съзерцаване на природата в идилични условия, наслаждавайки се на комфорта и удобствата на 5-звезден хотел.

За да удовлетвори същия този копнеж, новото Renault Trafic SpaceNomad, първата готова ван трансформация, достигна пазара миналия юли.

Renault вече преминава към втория етап от своята продуктова стратегия за автомобили за свободното време с новия си демонстрационен автомобил Hippie Caviar Motel.

Този трансформиран ван, построен върху новото Kangoo L2 E-Tech Electric, е скитащ, универсален и жизнерадостен подслон за любителите на приключенията и спорта, които обичат широките открити пространства и вълненията.

Автомобилът е проектиран като базов лагер, който може да прескача без усилие от едно място на друго: Hippie Caviar Motel има автономия от 285 км* и за само 30 минути възстановява 170 км* от пробега си.

Няколко интелигентни места за съхранение в и извън автомобила побират спортно оборудване.

Багажникът на покрива побира ски и оставя достатъчно място за голям панорамен покрив за съзерцаване на звездите, след като сгънете пейката в удобно единично легло.

Демонстрационният автомобил е пълен с примери за стратегията на Renault за намаляване на въглеродните емисии през целия жизнен цикъл на автомобила – включително рафтове и под, изработени от рециклирани гуми и корк, и изцяло електрическо задвижване.

Hippie Caviar Motel ще бъде представен на IAA Transportation в Хановер на 19 септември.

 

* Предстоящо сертифициране



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание