2022-09-26 08:00прессъобщение

R5 TURBO 3E ПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА НА КОНКУРСА ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ

  • Награда на публиката за Renault R5 Turbo 3E
  • Първа награда за Renault R5 Turbo 3E
  • Renault R5 Turbo 3E ще бъде изложен на Автомобилен салон Париж 2022

Демонстрационният автомобил Renault R5 Turbo 3E спечели наградата на публиката на конкурса Art & Elegance 2022, проведен на 25 септември в Шантили, Франция.

R5 Turbo 3E отдава почит на най-спортните версии на Renault 5, Turbo и Turbo 2, в модернизирана и електрифицирана нова интерпретация.

Демонстрационният автомобил, роден за дрифт, беше придружен от модел, облечен в пилотски костюм, изработен от La Fameuse, компания, известна с това, че черпи от съществуващото, за да създаде уникално облекло, което е едновременно спортно и елегантно.

За нас е гордост да получим тази награда. Няма по-добро признание от това на публиката. Renault е популярна и поп марка, която се харесва на широката аудитория. Този реверанс към Renault 5 Turbo2 щеше да се хареса както на младежите, така и на феновете на R5. Тази награда успешно отбелязва 50-годишнината на Renault 5.

Жил Видал, вицепрезидент Renault Design

R5 Turbo 3E ще бъде изложен на Автомобилен салон Париж от 17 до 23 октомври 2022 г.



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание