2022-02-18 08:00прессъобщение

ПЪРВИ ПОГЛЕД КЪМ БЪДЕЩИЯ КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ НА RENAULT

  • RENAULT ПРЕДОСТАВЯ ПЪРВИ ПОГЛЕД КЪМ НОВ КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ, ВЪПЛЪЩАВАЩ АНГАЖИМЕНТАЖИТЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА МАРКАТА: ОКОЛНА СРЕДА, БЕЗОПАСНОСТ, ПРИОБЩАВАНЕ
  • ТОЗИ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН КОНЦЕПТУАЛЕН АВТОМОБИЛ С ВОДОРОДЕН ДВИГАТЕЛ ИЗОБРАЗЯВА ТРАЕКТОРАТА ЗА ДЕКАРБОНИЗИРАНЕ НА ГРУПАТА И МАРКАТА RENAULT, КАКТО И НАПРЕДЪКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА КРЪГОВА ИКОНОМИКА, РЕЦИКЛИРАНИ И РЕЦИКЛИРУЕМИ МАТЕРИАЛИ
  • ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ НА БОРДА СЛУЖАТ В ПОЛЗА НА БЕЗОПАСНОСТТА НА ШОФЬОРА И УЧАСТНИЦИТЕ В ДВИЖЕНИЕТО
  • ПРИОБЩАВАНЕТО Е НАЛИЦЕ ПОСРЕДСТВОМ РАЗНООБРАЗИЕТО В ЕКИПИТЕ И ДОСТЪПНОСТТА НА АВТОМОБИЛА

Този уникален концептуален автомобил изобразява ангажиментите на Групата за устойчиво развитие и ги интерпретира за марката Renault в услуга на устойчива, безопасна и приобщаваща мобилност.

Проектиран под ръководството на Жил Видал, дизайн директор на Renault, този концептуален автомобил е част от наскоро обявената цел на компанията за постигане на 100% микс на електрически автомобили до 2030 г.

Този нов концептуален автомобил ще бъде представен през май 2022 г.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание