2024-02-26 09:05прессъобщение

RENAULT 5 E-TECH ELECTRIC – НОВОТО ЛИЦЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ

Renault E-tech electric

Renault представя Renault 5 E-Tech electric. Със своя покоряващ сърцата дизайн, електрически и дигитални характеристики, създадени за функционалност и забавление, той притежава всичко необходимо да зададе нови стандарти за градските автомобили в енергийния преход. Изграден върху ново поколение електрическа платформа, AmpR Small Renault 5 E-Tech electric е първият автомобил, който включва Reno, интерактивния аватар на Renault. Интелигентно замислен, свързан, конкурентен електрически градски автомобил, произвеждан във Франция, Renault 5 E-Tech electric е тук, за да печели сърцата.

Какво по-добро от поп икона, която да установи електрическите автомобили на европейския масов пазар?

Renault 5 е уникален автомобил, известен със своя авангарден дизайн, функционалност и горивна икономичност. Той посреща предизвикателствата на своето време, отговаряйки на променящия се начин на живот и нуждата от втори автомобил. Renault 5 E-Tech electric е дързък отговор на обществените и екологичните предизвикателства на нашето време – енергийна пестеливост, устойчивост и нисък въглероден отпечатък.

Със своя покоряващ сърцата дизайн, електрически и дигитални характеристики, създадени за функционалност и забавление, и кръгова производствена система, едновременно локална и отговорна, той притежава всичко необходимо да зададе нови стандарти за градските автомобили в енергийния преход.

 Автомобил от ново поколение, роден от Renaulution

Renault 5 E-Tech electric е автомобил като никой друг. За Renault Group той въплъщава стратегическия план Renaulution, както и индустриалното обновление и електрическия преход на емблематичната марка.

Разработен чрез иновативни методи, серийният модел притежава цялата магия и очарование на концептуалния автомобил. Той е създаден само за три години вместо обичайните четири. 

За да постигне този резултат в сегмента на малките достъпни градски автомобили, Групата черпи от богатия си експертен опит и по-специално от този на Renault и Ampere, дружеството на Renault Group, специализирано в електрически превозни средства и софтуер.

За този проект Групата разчита на своята нова специализирана в различни области организация, създадена да бъде в крак с технологичните промени в този сектор чрез гъвкав, иновативен и ефективен подход. Например Ampere носи на Renault неоспоримо конкурентно предимство с бързото развитие на оригинална платформа, предназначена за малки електрически превозни средства, заедно със силна европейска индустриална екосистема. В резултат на това Renault успява да разработи нова гама от атрактивни електрически превозни средства, оглавявана днес от Renault 5 E-Tech electric.

Открийте го в приложения преспакет.


теми: Renault 5

за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание