2022-02-09 09:00прессъобщение

НОВОТО RENAULT AUSTRAL: ОСЕЗАЕМО КАЧЕСТВО

Новото Renault AUSTRAL разкрива повече от своите характеристики и разказва за вниманието, отделено в създаването на интериора. От дизайна до избора на материали и съвършенството в неговата изработка... новото Renault AUSTRAL потапя пътниците в елегантен и модерен пашкул.

Цел на дизайнерските и инженерните екипи на Renault е нивото на качество да бъде незабавно осезаемо. Всичко, което пътникът може да докосне, е създадено така, че да се чувства по-меко и приятно. Много мисъл е вложена в избора на материали за стилен интериор с осезаемо усещане от висок клас.

За да постигнем желаното ниво на качество в новото Renault AUSTRAL, не направихме компромис, когато ставаше дума за избор на материали и качествена изработка, както може да се види от покритието от дърво в ниво на оборудване Iconic.

 

Франсоа Фарион, директор дизайн цветове и тапицерии Renault

 

 

ЕЛЕГАНТНО ИЗРАБОТЕНО ТАБЛО

В горната част капакът е премахнат и арматурното табло е облечено в матово покритие и мек на допир текстил. Светлинната лента се простира до панелите на вратите, като по този начин подобрява цялостната визуална привлекателност. Фини качествени материали, като истинско дърво, обработено по японската техника maki-e, издигат интериорния дизайн на по-високо ниво. Тази мебелна техника подчертава естествената текстура чрез нанасяне на няколко слоя метални пигменти върху дървото. Техниката помага да се запази текстурата на дървесината. И накрая, елегантна сатенена хромирана облицовка деликатно обгръща хоризонталната решетка на вентилационния отвор.

 

ПАНЕЛИ НА ВРАТИТЕ

Подобно на арматурното табло, горната част на панела на предните и задните врати е подплатена с пяна. Те се отличават с еднакви декорации и довършителни щрихи, за да може всеки пътник, независимо от мястото си, да се наслаждава на високия стил на автомобила. Текстилна тапицерия деликатно избледнява от черно до светло сиво и се съчетава с кожа за елегантно докосване.

 

ИНТЕЛИГЕНТЕН ПОДЛАКЪТНИК

Централната конзола включва подлакътник със сатинирана хромирана облицовка върху приятен на допир кожен капак. Вдъхновен от света на самолетите и финото часовникарство, дизайнът е този, който изисква прецизна изработка. Плъзган назад или напред, той издава механичен щракащ звук, подобен на този на циферблата на сейф – още един пример за внимание, отделено на всеки детайл.

 

ЗАПАЗЕТЕ ДАТАТА 8 МАРТ 2022 г.

Новото Renault AUSTRAL ще бъде представено на дигитална световна премиера във вторник, 8 март 2022 г. в 10:30 ч.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание