2022-12-15 09:00прессъобщение

RENAULT AUSTRAL ПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА „BEST BUY CAR ЗА ЕВРОПА 2023“

• Новото Renault Austral е избрано за "Best Buy Car за Европа 2023" от журито на AUTOBEST
  • Austral отбелязва двойна победа в конкурса AUTOBEST 2023, след като получи наградата SMARTBEST за своята свързана мултимедийна система OpenR Link, възползваща се от Google Automotive Services

AUSTRAL Е НАГРАДЕН С "AUTOBEST – BEST BUY CAR ЗА ЕВРОПА 2023"

AUTOBEST журито, съставено от 31 журналисти от 31 европейски страни, гласува за „Best Buy Car за Европа 2023“. Измежду 6-те финалисти журито избра Renault Austral за автомобила, който най-добре отговаря на критериите за покупка на европейските потребители.

В допълнение към наградата „Best Buy Car за Европа 2023“, през ноември Renault Austral спечели и наградата SMARTBEST 2023. Тази награда признава превъзходството на мултимедийната система OpenR Link, възползваща се от Google Automotive Services, което прави Austral автомобилът с най-добрата свързаност в Европа.

ТЕХНОЛОГИЧЕН, ЕФЕКТИВЕН И СВЪРЗАН SUV ЗА ВСИЧКИ!

В продажба от тази есен, Austral въплъщава стратегията на Renault и е позициониран в сърцето на C-SUV сегмента. Той е насочен както към частни, така и към корпоративни клиенти, търсещи отличителен автомобил.

Austral предлага най-доброто от технологиите с 32 помощни средства за шофиране, системата 4CONTROL advanced за управление на 4-те колела, мултимедийната система OpenR Link, предлагаща най-доброто от услугите и приложенията на Google и ефективен и безкомпромисен E-TECH full hybrid двигател с мощност 200 к.с.

Новият Austral печели наградата AUTOBEST 2023. Това е голяма гордост и признание за всички екипи на Renault, работили по проекта. 31-членното жури на Autobest ясно разбра, че нашият нов SUV от C-сегмент е перфектният синтез на най-доброто от двата свята: електрически автомобил за градско шофиране и изключително ефективен хибриден двигател, способен да изминава дълги разстояния без презареждане. С OpenR Link и Google Automotive Services, Austral предлага и най-доброто в услугите, свързаността и приложенията, за да осигури завладяващо и интуитивно изживяване при шофиране.

Фабрис Камболив, главен оперативен директор Renault

Нашият победител тази година представлява следващото ниво на марката Renault. Това е най-добрият продукт на френския производител, с изпипани материали, високо възприемано качество, превъзходно удоволствие при шофиране, впечатляващ дизайн и вероятно най-добрите свързани технологии на борда на автомобилите днес. Той се възползва от двигателя E-TECH full hybrid, един от предишните ни носители на наградата TECHNOBEST. От 6-те финалисти на това издание, Austral успя да впечатли повечето от членовете на журито на най-голямия панел от европейски независими автомобилни медии по брой представени държави, като мнозина го поставиха на първо място в своя вот. С тази победа Renault прави страхотно завръщане на върха на конкуренцията, превръщайки се с Austral в „Best Buy Car за Европа 2023“!

Дан Варди, основател и председател на организацията AUTOBEST

свързано съдържание