2022-02-14 14:00прессъобщение

RENAULT CAPTUR ОБОГАТЯВА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО СИ С E-TECH HYBRID ВЕРСИЯ

От февруари 2022 г. Renault Captur, най-персонализируемият модел на марката, предлага и хибридна версия в своята гама на цена от 46 990 лв. с ДДС. Първите доставки на автомобили с хибридно задвижване започват от месец март.

Като пионер в електрическата мобилност, Renault работва съвместно с отбора във Формула 1 изключителната и иновативна хибридна технология E-TECH. С около 150 патента на свое име, тази технология позволява разработването на два типа хибридни двигатели, със и без възможности за презареждане.

Оборудван с два електрически двигателя, тягова батерия и интелигентна скоростна кутия, Captur E-TECH Hybrid осигурява оптимално използване на наличните източници на енергия (електрически или термични двигатели). Хибридната технология позволява на шофьорите да се насладят на до 80% електрическо шофиране по градските пътища и гарантира електрически старт на автомобила всеки път. Хибридният двигател E-TECH спестява до 40% гориво в сравнение с еквивалентен термичен двигател в градски цикъл.

 

ПЪЛНА ГАМА ДВИГАТЕЛИ

Технологията E-TECH Hybrid е налична за Renault Captur в ниво на оборудване Zen, Intens и R.S. Line. Присъединявайки се към бензинови (TCe 90), mild hybrid (TCe 140 и 160) и двугоривни (TCe 100 LPG) предложения, новия E-TECH Hybrid завършва цялостната гама двигатели, отговаряща на всички нужди.

Заедно с функционалностите, налични за версиите с двигател с вътрешно горене, Captur E-TECH Hybrid се предлага със следното стандартно оборудване:

  • Режим на регенеративно спиране и възстановяване на енергия (Е-shifter и автоматична скоростна кутия)
  • Енергийни потоци, видими директно на централното табло
  • Бутон EV за превключване в напълно електрически режим
  • E-TECH лого на багажника, B-колоната и скоростния лост
  • 7-инчов екран на арматурното табло
  • Автоматичен климатик
  • Автоматично активиране на фаровете

 

Renault Captur E-TECH Hybrid е налично за поръчка на цени от 46 990 лв. с ДДС.

ниво на оборудване

цена

разход на гориво

CO2 емисии

Zen

46 990 лв.

4,3 - 4,4 л/100 км

107 - 115 г/км

Intens

49 890 лв.

R.S. Line

52 390 лв.



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева