2022-04-14 14:00прессъобщение

RENAULT РАЗКРИВА СВОЯТА АВТОМОБИЛНА ВИЗИЯ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ НА CHANGENOW 2022

Renault ще представи новия си концептуален автомобил на ChangeNOW 2022 в 10:00 ч. на 19 май 2022 г.

Уникалният концептуален автомобил въплъщава визията и ангажиментите за устойчиво развитие на Групата и беше обявен за първи път от Лука де Мео, главен изпълнителен директор на Renault Group и марката Renault, на 18 февруари 2022 г. по време на конференцията за представянето на финансови резултати на Renault Group за 2021 г.

Посветен на решения за устойчиво и положително въздействие, ChangeNOW е най-голямото световно събитие за планетата и ще се проведе в Grand Palais Ephémère и Айфеловата кула от 19 до 21 май 2022 г. в Париж.

За световната премиера на този концептуален автомобил Renault ще проведе пресконференция в 10 ч., достъпна от специалния уебсайт www.events.renault.com



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание