2022-05-09 09:00прессъобщение

RENAULT НА CHANGENOW 2022: НЕКА ПРОМЕНИМ АВТОМОБИЛНАТА ИНДУСТРИЯ

Най-голямото световно събитие за планетата ChangeNOW, посветено на устойчиви решения с положително въздействие, ще се проведе в Grand Palais Ephémère и Айфеловата кула от 19 до 21 май 2022 г. в Париж.

С нашия нов концептуален автомобил, 95% рециклируем и направен от 70% рециклирани материали, проправяме пътя към устойчива мобилност: нека променим автомобилната индустрия.

Лука де Мео, главен изпълнителен директор на Renault Group и марката Renault, ще проведе пресконференция заедно с Жил Видал, вицепрезидент дизайн за марката Renault, и специален гост в лицето на Жан-Мишел Жар, композитор, изпълнител, продуцент и културен посланик. Модератор на пресконференцията ще бъде Нора Герби, основател на хрониките WHO CAREs!?.

Проследете на живо световната премиера на този нов концептуален автомобил на 19 май от 11 ч. на специалния уебсайт www.events.renault.com



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание