2022-05-31 07:00прессъобщение

RENAULT ПРЕДСТАВЯ ПЪЛНАТА СИ ГАМА E-TECH ХИБРИДИ НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

  • РАЗНООБРАЗИЕ ОТ МОДЕЛИ, НАЛИЧНИ НА ЩАНДА И ЗА ТЕСТДРАЙВ
  • ПРЕДВАРИТЕЛНО ЛАНСИРАНЕ НА E-TECH DRIVE, ИНТЕРАКТИВНА ПЛАТФОРМА ЗА ТЕСТДРАЙВ

С лансирането на най-новото попълнение Captur E-Tech hybrid през април, гамата хибридни и plug-in хибридни автомобили E-Tech на Renault вече може да се похвали с 4 разнообразни предложения. Редом с Clio E-Tech hybrid, Arkana E-Tech hybrid и Captur E-Tech plug-in hybrid, хибридната версия на емблематичния компактен кросоувър на Renault се възползва от иновативната технология, вдъхновена от Formula 1, и предлага оптимизация на разхода на гориво и намалени CO2 емисии.

 

RENAULT E-TECH НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

В рамките на Автомобилен салон София от 3 до 12 юни Renault ще представи пълната си E-Tech гама. На щанда на разположение на посетителите ще бъдат Clio E-Tech hybrid и Captur E-Tech hybrid. В тестдрайв зоната марката също отделя специално внимание на E-Tech гамата си, предлагайки за тестово шофиране Arkana E-Tech hybrid, както и Captur E-Tech plug-in hybrid.

 

E-TECH ТЕХНОЛОГИЯ

Разработена и патентована от Renault Engineering, иновативната E-Tech хибридна технология съчетава два електрически мотора, многорежимна скоростна кутия и ефективен двигател с вътрешно горене. Моделите от гамата хибриди E-Tech се възползват от две възможности за капацитет на батерията в зависимост от това дали са E-Tech hybrid или E-Tech plug-in hybrid.

Хибридната технология на Renault дава възможност за:

- До 80% електрическо шофиране в града и до 40% по-нисък разход с E-Tech hybrid.

- До 65 км. шофиране на електричество в града и удоволствието от електрическа мощност до 135 км./ч. с двигател E-Tech plug-in hybrid.

Технологията Renault E-Tech предлага всички предимства на електрическия двигател: безшумно стартиране и регенеративно спиране за максимално удоволствие от шофирането.

 

E-TECH DRIVE

За да докаже характеристиките на иновативната си хибридна технология и да представи предимствата на E-Tech задвижването на клиентите, Renault лансира интерактивна платформа за тестдрайв – E-Tech drive.

Благодарение на E-Tech drive клиентите ще имат възможност да се запознаят с реални данни от техните собствени тестови шофирания. Платформата събира разнообразна информация от автомобила – кога се движи на електричество и кога – не, какъв е разходът на гориво за периода на тестовото шофиране, колко гориво и вредни емисии са спестени спрямо еквивалентен бензинов автомобил, и предоставя на клиента подробен интерактивен репорт за тяхното тестово шофиране.

Запознайте се с E-Tech хибридната гама на Renault на Автомобилен салон София от 3 до 12 юни или на дигиталния щанд на марката на events.renault.bg.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание