2023-11-07 14:04прессъобщение

НОВОТО RENAULT MASTER: ОБНОВЕН СИЛУЕТ ЗА ПОВЕЧЕ ЕФЕКТИВНОСТ

Renault Master reveal

 • Новото Renault Master разкрива своя силует
 • Дизайн на „аерован“ за повече ефективност
 • До 21% по-ниска консумация за 100% електрическата версия и икономия от 1,5 л/100 км за версията с ДВГ
 • Новото Renault Master лансира вановете от следващо поколение и ще бъде представено на изложението Solutrans в следващите няколко дни

  Истинска история на успеха с над 3 милиона продадени броя от 1980 г. досега, Renault Master се подготвя да включи на по-висока предавка с напълно ново поколение, което ще бъде представено в следващите няколко дни на автомобилното изложение Solutrans в Лион, Франция.

  Новото Renault Master ще лансира ванове от следващо поколение, които са по-икономични, 100% свързани и иновативни. Този нов модел е проектиран за оптимална употреба, което му позволява да стигне по-далеч, като харчи по-малко и се адаптира към съвременните нужди.

  Благодарение на каросерията, оформена като „аерован“ ​и нова спирачна система, новото Renault Master осигурява икономии в консумацията от 21% за електрическата версия и 1,5 л/100 км за версията с двигател с вътрешно горене.

  Също като предишните поколения то ще се произвежда в завода в Батили във Франция, чиито съоръжения са адаптирани към иновативно производство. 

  Предстои изпращането на повече информация за модела.


за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева