2023-11-21 09:53прессъобщение

НОВОТО RENAULT MASTER: МУЛТИЕНЕРГИЕН АЕРОВАН ОТ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ

New MasterNew Master

  • Впечатляващ дизайн, силна индивидуалност и най-съвременно излъчване в полза на всеки професионалистследващата глава от историята на успеха ще бъде написана от четвъртото поколение Master.
  • Дизайн нааеровани аеродинамичност до последния детайл, за да осигури най-високата ефективност в своята категория независимо от енергийния източник.
  • Нова мултиенергийна платформа, покриваща всички нужди с дизелови двигатели Blue dCi със 105 до 170 к.с. (намаляващи значително CO2 емисиите и разхода), електрически мотори 96 или 105 кВт и батерии 40 или 87 кВтч, осигуряващи над 410 км пробег по WLTP, плюс версия на водород.
  • Нова 9-степенна скоростна кутия за повече комфорт.
  • 20 усъвършенствани системи в помощ на водача, осигуряващи оптимална безопасност, и иновативна динамична спирачна система, повишаваща ефективността независимо от натоварването на вана, намалява наполовина времето за спиране и подобрява удобството за водача.
  • Възможности за зареждане Vehicle-to-Grid (V2G) и Vehicle-to-Load (V2L) при електрическите версии, направо от батерията или през контакти в кабината или товарната зона, за захранване на устройства.
  • Истински, елегантен, високотехнологичен мобилен офис, с табло ориентирано към водача, плюс до 135 литра пространство за съхранение на вещи.
  • Мултимедийната система OpenR Link, 10-инчовият дисплей, безжичната съвместимост с Android Auto и Apple CarPlay и дистанционната връзка с автомобила чрез приложението My Renault са налични като стандартно оборудване за всеки модел в гамата; ултрамодерната система OpenR Link с вградени функции на Google (над 50 приложения от Google Play, навигация с HD Google Maps  и естествено гласово взаимодействие с Google Assistant), различни други свързани услуги и безжични зарядни устройства за смартфони са на разположение като допълнителни екстри.
  • Най-важните неща за LCV от следващо ниво: избор на повече от 40 варианта и неограничени възможности за трансформация, по-големи полезни товари (дотона с предно предаване), 11 до 22 м3 товарни зони с предно или задно предаване и по-голяма, най-добра в класа ширина и дължина на товарене.
  • Единственото превозно средство в своята категория, произвеждано във Франция: версиите с три типа задвижване и всички каросерии се правят на една и съща производствена линия в Батили (близо до Метц, Източна Франция).
  • Налично от пролетта на 2024 г.

Повече подробности ще откриете в приложения преспакет.



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързани преспакети

свързано съдържание