2022-06-27 10:00прессъобщение

RENAULT ЗАВРЪЩА В БЪДЕЩЕТО С PLAYER5

Като част от отбелязването на 50-годишнината на R5, Renault кани друга икона от 70-те да се присъедини към партито. Представяме ви PlayeR5, модернизираният портативен касетофон, вдъхновен от емблематичния Renault модел, създаден в партньорство с френската start-up компания We Are Rewind.

 

RENAULT PLAYER5

Със свеж дизайн, вдъхновен от Renault 5 Prototype, PlayeR5 има жълт метален корпус, черна ивица, имитираща задната броня, и прозорец в червения цвят на задните светлини. Оборудван с Bluetooth за безжично възпроизвеждане и вграден микрофон за запис, модернизираният касетофон се вписва в настоящето. Касетофонът се доставя с празна касета и молив за пренавиване в случай на спешност, точно както в миналото.

Renault лансира този ретро-шик фаворит от 70-те в лимитирани количества чрез специална кампания в Instagram и TikTok. Марката започнава по-младото поколение с модернизираната музикална икона чрез кампания с инфлуенсъри.

Клиентите могат да закупят своя PlayeR5 от онлайн магазина Renault The Originals и от Atelier Renault, емблематичния магазин на марката, разположен на Шанз-Елизе в Париж.

Renault PlayeR5 също ще бъде част от уникална NFT колекция, която ще бъде представена в края на 2022 г.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание