2023-06-15 08:00прессъобщение

RENAULT RAFALE, ИЗДИГАНЕ КЪМ НОВИ ХОРИЗОНТИ

rafale

  • Rafale, легендарен самолет, авио следа в историята на Renault
  • Миналото и настоящето на Renault Rafale ще се срещнат на легендарно място за световната премиера на новия купе-кросоувър: Парижкото авиошоу в Ле Борже
  • Новото Renault Rafale ще бъде представено за първи път на 18 юни в 20 ч.

Лука де Мео, главен изпълнителен директор на Renault Group, и Фабрис Камболив, главен изпълнителен директор на марката Renault, заедно със служителите на марката, ви канят на Парижкото авиошоу в Ле Борже за представянето на новото Renault Rafale на 18 юни от 20 ч.

Новото Renault Rafale е на върха на гамата на марката. Моделът засилва офанзивата на Renault в D-сегмент с купе-кросоувър. Новото Renault Rafale създава визия за производителност, дързост, вълнение и стил.

Световната премиера на новото Renault Rafale ще бъде на щанда на марката по време на Парижкото авиошоу от 19 до 25 юни. Щандът на Renault ще отдаде почит и на историята на марката в аеронавтиката.

Гледайте премиерата на живо на https://events.renault.com/en/



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева

свързано съдържание