2023-06-15 08:00прессъобщение

RENAULT RAFALE, ИЗДИГАНЕ КЪМ НОВИ ХОРИЗОНТИ

rafale

• Rafale, легендарен самолет, авио следа в историята на Renault
  • Миналото и настоящето на Renault Rafale ще се срещнат на легендарно място за световната премиера на новия купе-кросоувър: Парижкото авиошоу в Ле Борже
  • Новото Renault Rafale ще бъде представено за първи път на 18 юни в 20 ч.

Лука де Мео, главен изпълнителен директор на Renault Group, и Фабрис Камболив, главен изпълнителен директор на марката Renault, заедно със служителите на марката, ви канят на Парижкото авиошоу в Ле Борже за представянето на новото Renault Rafale на 18 юни от 20 ч.

Новото Renault Rafale е на върха на гамата на марката. Моделът засилва офанзивата на Renault в D-сегмент с купе-кросоувър. Новото Renault Rafale създава визия за производителност, дързост, вълнение и стил.

Световната премиера на новото Renault Rafale ще бъде на щанда на марката по време на Парижкото авиошоу от 19 до 25 юни. Щандът на Renault ще отдаде почит и на историята на марката в аеронавтиката.

Гледайте премиерата на живо на https://events.renault.com/en/

свързано съдържание