2022-01-05 09:00прессъобщение

RENAULT РАЗКРИВА ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯ НОВ SUV - AUSTRAL

В СВОЯТА ФИНАЛНА ФАЗА НА РАЗРАБОТКА НОВИЯТ SUV RENAULT AUSTRAL ИЗЛИЗА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПЪТИЩА В КАМУФЛАЖНА ОКРАСКА ЗА ТЕСТ НА НАДЕЖДНОСТТА И ИНОВАТИВНАТА СИ ГАМА ОТ ЗАДВИЖВАНИЯ.

Новото Renault AUSTRAL навлиза в последния си етап на развитие. С всяко лансиране на нов модел нашите тестови автомобили преминават месеци на интензивни тестове, за да гарантират качество от най-високо ниво. Тези тестове за издръжливост потвърждават надеждността и дълготрайността на различните компоненти.

При тези тежки тестови условия новото Renault AUSTRAL финализира своята нова платформа CMF-CD3, както и гамата от електрифицирани задвижвания.

 

ИЗИСКВАЩИ ТЕСТОВЕ ЗА ОПТИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Новото Renault AUSTRAL навлиза в така наречените тестове за потвърждение, по време на които автопарк от около 100 автомобила ще измине 2 милиона километра.

В тази последна фаза новият SUV Renault AUSTRAL вече пътува през Франция, Испания, Германия и Румъния, за да тества разработките от изминалите фази. 900 шофьори ще пропътуват 600 000 км в реални условия по обществените пътища, докато 1 400 000 км ще бъдат изминати на писта.

Тези тестове ще позволят да се потвърди изборът на настройки за новата платформа CMF-CD3, както и да се тестват системите в помощ при шофиране, шумоизолацията и комфортът на окачването, за да бъде предоставено най-доброто на бъдещите клиенти.

 

100% ЕЛЕКТРИФИЦИРАНА ГАМА ЗАДВИЖВАНИЯ

По време на тестовете ще бъдат изпитани и нови силови агрегати. Renault AUSTRAL ще се възползва от гама електрифицирани бензинови двигатели, повечето от които не са били виждани досега: ново поколение E-TECH Hybrid двигател, 1,3-литров TCe 12V mild-hybrid двигател и нов 1,2-литров TCe 48V mild-hybrid двигател, нововъведение в гамата на Renault.

Тази гама от двигатели ще предложи рекордна ефективност: намаление на CO2 емисиите до 105 гр/100 км по цикъл WLTP (за двигател E-TECH Hybrid, предварителни данни) и максимална мощност до 200 к.с.

Оглеждайте се, може да бъдете сред първите, които ще видят новото Renault AUSTRAL на пътя.за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева