2023-11-17 11:20прессъобщение

RENAULT ПОДГОТВЯ СЦЕНАТА ЗА ГЛОБАЛНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА НОВИЯ MASTER НА АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ SOLUTRANS НА 21 НОЕМВРИ

Solutrans 2023

  • Renault ще взене участие в Автомобилното изложение Solutrans в Лион между 21 и 25 ноември
  • Новото Renault Master ще бъде представено на пресконференция от 10:00 ч. на щанда на марката
  • Като част от събитието ще бъде изложена цялата LCV гама с новата визуална идентичност на Renault

Renault участва традиционно в Solutrans - изложение, посветено на превозите и градската мобилност, представяйки гама автомобили и услуги за бизнес потребителите.

За тазгодишното му издание Renault подготвя глобалното представяне на новото Renault Master, по време на пресконференция на щанда на марката във вторник, 21 ноември от 10:00 ч. Тя ще може да бъде проследена на живо в Зала 4 или чрез пряко предаване.

Цялата LCV гама на Renault ще бъде изложена на събитието, като всички автомобили ще се отличават с новата идентичност и лого на марката. Посетителите ще могат да разгледат пълната LCV гама върху изложбена площ от над 1200 м² и същевременно да научат повече за експертния опит на разположение на бизнеса.

Ежедневни презентации ще запознават с продуктите, услугите и иновативните решения, които марката предоставя на бизнес потребителите.

Щандът ще включва също кът, посветен на HYVIA, където марката ще се възползва от Европейската седмица на водорода, за да представи нова архитектура за Renault Master Van H2-TECH. Друг кът за MOBILIZE ще показва конкретни и устойчиви решения за професионалисти и за пътнически и градски транспорт, включително Bento, ултракомпактен изцяло електрически миниван.

Гледайте пресконференцията във вторник, 21 ноември от 10:00 ч. на щанда на Renault или чрез стрийминг на следния линк.

Solutrans: Eurexpo Lyon, Франция

Щанд на Renault: Зала 4

 



за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева