2024-04-25 07:00прессъобщение

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Symbioz

  • Renault прави световна премиера на Renault Symbioz в четвъртък, 2 май, от 9:30 ч.
  • Напълно новият модел от C сегмент въплъщава ДНК-то на "автомобилите за живота" на Renault и допълва гамата E-Tech хибридни модели на марката.
  • Дигиталното представяне на Renault Symbioz ще бъде предавано на живо в четвъртък, 2 май, в платформата за специални събития на Renault

Новият модел от C сегмент на Renault ще бъде представен от Фабрис Камболив - главен изпълнителен директор, Жил Видал, вицепрезидент Renault Design, Джон Клеуърт - продуктов директор на Symbioz и Доминик-Уилям Джаксън - мениджър на The Originals Renault La Collection.

Вижте прессъобщението, за да откриете основните характеристики на моделa. Symbioz е нов прочит на философията "автомобили за живота" на марката, предназначен за всички таргет групи: физически лица и корпоративни клиенти.

Гледайте пресконференцията на живо, следващия четвъртък, 2 май, от 9:30 ч. на следния линк.


за Renault

Renault, историческа марка за мобилност и пионер в областта на електромобилността в Европа, винаги е разработвала иновативни автомобили. Чрез стратегическия план „Renaulution“ Renault предприема амбициозна трансформация, генерираща стойност, преминавайки към по-конкурентна, балансирана и електрифицирана гама. Амбицията на марката е да олицетворява модерността и иновациите в технологиите, енергетиката и услугите за мобилност в автомобилната индустрия и извън нея.


контакти

Стефания Василева
ПР Мениджър
Стефания Василева